Chris Casagrande

Functie: Senior adviseur

Mobiel: 06 14 89 63 95
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Kwaliteiten

Ik bezit inspiratie en ben professioneel en resultaatgericht met gedrevenheid en ambitie. Ik ben in staat te bouwen aan relaties en samenwerken. De zelfreflectie bij mij bestaat uit het bewust blijven welke rol ik inneem. Wanneer ben ik docent, supervisor, coach, manager of schoolleider? Ik begeleid respectvol het leren van de ander. Vertrouwen, humor en relativeren zijn voor mij begrippen en uitgangspunten in de basis van de relatie. Ik wil daarmee een open en transparante leersituatie creëren. Het leren zit voor mij echt in het ervaren van jezelf. Dit zal uiteindelijk tot win-winsituaties leiden, die het zelfinzicht en reflectie vergroten om handelen congruent te maken in het leerproces.

Ervaring

30 jaar geleden ben ik vanuit het bedrijfsleven overgestapt naar het onderwijs en heb mijn ervaringen en sporen verdiend als; docent, intern begeleider, docent- en leerlingbegeleider, teamleider, projectmanager en schoolleider. Daarnaast ben ik supervisor en coach voor diverse organisaties. Managen en begeleiden van onderwijsleerprocessen is mij op het lijf geschreven, omdat ik gericht ben het beste uit leerlingen te halen en de docenten in hun kracht te zetten. Ik ga uit van een goede en gezonde visie op onderwijs, om leerlingen op een passende adequate, ontwikkelingsgerichte manier en op eigen niveau een diploma te laten behalen.

Kenmerkend voor mij zijn

  • Mijn flexibiliteit en benaderbaarheid.
  • Mijn gedrevenheid, enthousiasme, passie en visie inzetten en blijven sturen op ontwikkeling.
  • Mijn ruime kennis, ervaring en competenties op diverse domeinen van het onderwijs.
  • Mijn sterke gerichtheid op vernieuwing en verandering en met creativiteit buiten kaders durven denken.
  • Mijn verbinding met alle betrokkenen als sleutelwoord te blijven behouden.
  • Mijn trots zijn op de kwaliteiten en expertise die zijn opgebouwd in het onderwijs te delen en zichtbaar te maken en uit te dragen naar betrokkenen, als team en individueel.
Hierdoor ben ik te typeren als:
Een sterke leider die in staat is een team te ontwikkelen tot een professioneel team.

© 2017 IJsselgroep Voortgezet Onderwijs
Realisatie door Groene Tomaat Marketing i.s.m. Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau