Margriet Foks

Functie: Senior adviseur VO en MBO

Telefoon: 088 093 1270
Mobiel: 06 15 16 88 17
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


“Motivatie voor gedragsverandering lukt, als je ervaart dat je er beter van wordt en je je werk gemakkelijker kunt doen”

Ik kom in beweging als het ergens hapert en niet meer vanzelf gaat. Dan kijk ik samen met de klant wat er nodig is om weer verder te kunnen. Ik ben sterk mensgericht met een knipoog naar logistiek van de leef - of werkomgeving. Alle opgelegde verandertrajecten werken minder snel, of helemaal niet. Dus samen op zoek naar wat er voor je in zit, is de kern van verandertrajecten.

Ik heb veel ervaring in het VO en volwasseneneducatie, o.a. als docent, teamleider, schoolleider en adviseur. Hierdoor ben ik breed inzetbaar. Ook heb ik mijn sporen verdient als geregistreerd mediator bij conflicten in teams en in arbeidskwesties. Daarnaast heb ik in de gezondheidszorg, als hoofd arbeid en dagbesteding, veel ervaring opgedaan met gedrag dat enigszins afwijkt van 'de norm’. Mijn rugzak met interventies is dan ook goed gevuld.

Thema's waarin ik werk zijn direct gekoppeld aan de duurzame proffessionaliteit en eigen verantwoordelijkheid van de medewerker.

© 2017 IJsselgroep Voortgezet Onderwijs
Realisatie door Groene Tomaat Marketing i.s.m. Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau